sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Vrei să fii un lup?

Lupii singuratici au natura la lăbuțele lor, își iau viața în proprile puteri și nu se opresc până când țelul lor nu e atins. Singurătatea este grea și decizia de a porni în căutarea succesului singur este chiar mai dificilă, dar este singura opțiune care merită. Această decizie poate că este cea mai dureroasă pe care ai luat-o până acum, însă dacă nu simți durere, cum vei știi că trăiești? Această alegere te conduce printr-o pădure întunecată și primejdioasă, nu va fi deloc o plimbare. Cu toate acestea este singura modalitate prin care tu devii puternic, prin care îți construiești un caracter pe care cei ce renunță din frică nu-l vor stăpâni niciodată. Nu-ți fie frică! Rămâi motivat și continuă să alergi, nu te opri. Nu te uita înapoi, uită-te în față- căci acolo este succesul.

Dacă dai tot ce poți și îți întreci mereu limitele, oamenii potriviți vor apărea în viața ta- acolo, doar pentru a te susține pe tine. Unul dintre scopurile lor va fi ca TU să reușești. Nu trebuie să fii singur mereu, dar nici nu sta cu cei ce vor ca DOAR EI să reușească. Ai calități și talente pe care doar câțiva le pot conștientiza și aprecia, luptă să le cultivi, luptă până ajungi la momentul în care vei rămâne surprins de ce ai realizat.

Cei ce nu au voința ta și trăiesc în frică vor încerca să te tragă în vizuina lor cu promisiuni viclene, aidoma vulpilor, dar tu ești un lup, să nu-i asculți! Să nu-i asculți indiferent cât de tare țipă! Te vor critica, să nu-ți pese! Nu îndrăzni sa-ți scazi standardele și visele doar ca să te placă majoritatea și să fii aceptat, tu meriți mai mult, poți face orice îți propui. 

Fii mereu flămând de viață, de cunoaștere, să-ți depășești limitele și condiția, entuziasmat să începi o nouă zi și arzând de nerăbdare să înveți lucruri noi. Obișnuiește-te șă fii selectiv în tot! Ai grijă cum îți folosești timpul, nu-l risipi. Nu-ți fie rușine să fii diferit, căci destinul tău e DOAR în mâinele tale. Dacă tu nu crezi în tine, cine să creadă? Oamenii care cred în tine cu adevărat vor apărea mai târziu în viața ta. Urmează-ți țelurile și vânează-le cu asprime. Caută să devii autorul propriei tale realități.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu